Min svit på antalet spelade matcher i rad i ESK:s förstalag är efter bortamatchen emot SK Passanten Huddinge i div. I Östra nu uppe i 150 matcher i rad. Även Matthias Nilsson har förmodligen över 100 matcher i rad. Han missade en match mot Linde SK i div. III efter sammanblandning mellan Stallarholmen och Sparreholm på morgonen. Av någon anledning så kommer jag ihåg vilka som spelade i den matchen för ESK (kanske för att det är enda säsongen med mig som lagledare). Det var Åke Stenborg, Gunnar Carlberg, Bo Eriksson, Harald Lögdahl, Ulf Lögdahl, Björn Larsson, Axel Jägare och Nils Granlund.

Aljaderi Saad missade också matchen på grund av felaktig information om starttid, något med "half past nine" gjorde att han kom en timme försent. Förmodligen var det fel i instruktionerna ifrån min sida. Hur matchen slutade, 4-4, efter en makalös remiräddning av Ulf Lögdahl mot Joakim Gullbrand, vilket också gjorde att vi vann serien till slut efter att ha legat efter Hallstahammars SK ända till sista matchen.

Matthias kan dock i realiteten inte komma ikapp mig eftersom att han inte spelade Superettans två första ronder mot Eksjö och Rödeby säsongen 08/09.


Harald Lögdahl 2010-11-14